Hemgårdens julmarknad 2018

Borås mest traditionella julmarknad.

På fredag 30 november kl. 10-18 och lördag 1 december kl. 10-16 är det dags för Föreningen Hemgårdens 73:dje julmarknad, självklart i sedvanlig klassisk stil. En högtid då ideella krafter samlas, gammal som ung, för att bygga upp marknaden.

När det gäller det hembakta, ett signum för Föreningen Hemgården, krävs det inte bara hjärta utan även armstyrka. Detta år skulle vi behöva hjälp med alla lussekatter, bullar m.m. och tar tacksamt emot volontärhjälp. Med andra ord, vill du hjälpa till och göra en insats för vår fantastiska verksamhet, hör av dig på info@hemgarden.nu eller ring 033-416044 så har du vår eviga tacksamhet!

Chokladhjulet, tombolerna och lotterierna är fulladdade med priser av allehanda slag, allt för både stora och små. Fiskdamm och sagor för de små besökarna samt teater i form av Askungen. Under dagarna två spelas livemusik av vår trubadur Kjell Bergenholtz på sitt piano och körerna ledda av Katarina Dahlberg kommer att bjuda på ljuva toner i Allégården.
Även i år sätter Målarskolans elever Hemgårdskoloristerna färg på tillvaron och har en utställning där vi får beskåda verk av olika stil och form, vilket brukar vara ett mycket uppskattat inslag.

Varmt välkomna till en traditionell julmarknad den 30 november – 1 december på Hemgården!

Julmarknad Borås Hemgården